Letošnji čemaž

To je letošnja zaloga čemaža, ki sem ga nabiral prešnji teden. Zadnje dni jem čemaž na vsem, v solati, v juhi, … Glede na to da čemaža pred kakimi štirimi leti sploh nisem poznal, mi je super zadeva.

V blender dam 1-2 dcl olivnega olja in 4-5 žličk morske soli. Potem samo dodajam postopoma zraven narezan čemaž, dokler ni vsega skupaj za dober liter. Da sem dobil količino, ki je spodaj na sliki sem moral dvakrat miksati.

cemaz

lp, Tomaž

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s