Teden 43 2013 – Kaj me veseli ta teden?

Triumph-a že dolgo nisem videl, tako da sem že kar pozabil na njega, samo me še vedno nasmeji.
Triumph Visits The Great American Beer Festival

Conan spet igra igre in kot vedno je smešno :).
Clueless Gamer: PC Horror Game Edition

Ne vem, zakaj mi je to vedno smešno, ko ljudje jejo čimbolj pekoče paprike :).
Spiciest Pepper Pirate Challenge! – WWYET? Challenge

Zadnjih par tednov gledam tudi serijo Hello Ladies (imdb), delo Stephen-a Merchant-a. Merchant je poleg Ricky-ja Gervais-a tudi avtor britanske The Office, Extras in Idiot Abroad. Serija sledi liku Stuart-a Pritchard-a, ki poskuša dobiti zmenke v Los Angelesu, kar mu ne uspeva najboljše. Morem rečt, da se me serija na trenutke prav dotakne in v drugih trenutkih je malo over the top in včasih samo spremljaš katastrofo, ko poskuša dobiti, po njegovem mnenju, najboljšo žensko v okolici :).

Pogledal Global Metal in Iron Maiden: Flight 666. Dokumentarca, ki oba imata za tematiko metal in sta delo istega avtorja. Prvi govori o metalu po svetu, kjer se komaj prav razvija in nima takšne zgodovine, kot v Evropi in Združenih državah. Drugi govori o turneji Iron Maiden v letu 2009, ko so potovali po vsetu v svojem letalu, ki ga je pilotiral Bruce Dickinson. Sicer predhodnik obeh dokumentarcev je dokumentarec, iz leta 2005, Metal: A Headbanger’s Journey.

V soboto bil na izletu v Vitanju, v KSEVT (KSEVT link). Trenutno imajo razstavi o Hermanu Potočniku in sondi Voyager, ki je trenutno najbolj predmet od Zemlje, ki so ga zgradile človeške roke. Meni osebno fascinantne zadeve, posebej, ker imajo razstavljen senzor iz Voyagerja, katerega izdelavo je vodil slovenec, dr. Anton Mavretič. Zgrajeni so bili trije senzorji od tega sta dva v vesolju. Mal poklon raziskovanju vesolja tudi v naših krajih.

lp, Tomaž

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s